Beta version 0.1

Разложение зарубежных антисоветских организаций

Зміст документа: 
В навчальному посібнику для Вищої школи КГБ при Раді міністрів СССР "Розвал зарубіжних антисовєтських організацій" міститься інформація про напрями і методи діяльності органів КГБ по розвалу зарубіжних антисовєтських центрів та організацій; відчуження від антисовєтських організацій їхніх учасників; створення умов за яких розвідки зарубіжних країн відмовлятимуться від співпраці з такими організаціями; недопущення створення антисовєтських організацій; перешкоджання встановленню єдності в керівних ланках таких організацій 
Автори:
 Хамазюк І. В., Комлєв А. А.  
Організація-видавник:
Вища школа КГБ при Раді Міністрів СССР 
Дата створення:
1962  
Місце створення:
 Москва  
Ключові слова:
 агент, Англія, Багряний, Бандера Степан, Бельгія, Вейде, Гриньох Іван, Даугавас ванагі, еміграція, Естонія, ЗП УГВР, ЗЧ ОУН, ідеологія, Канада, КГБ, компрометування, контрреволюія, контррозвідка, Крупавічус, Кук Василь, Латвія, Лебідь Микола, Литва, Матвієйко Мирон, організація, ОУН, пропаганда, Ребене, Ребет Лев, розвідка, СССР, США, Україна, Централне об'єднання політичних емігрантів, Шульгін В. В. 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  видання та рукописи 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
1941 — 13.11.1962 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/34678/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 13.Спр. 550.0
Розділи:
 Підручники КГБ по боротьбі з націоналізмами, 7.3.9. Боротьба з ненасильницьким рухом опору (1950-ті — 1991 р.)
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар