Beta version 0.1

Відгук на автореферат дисертації на здобуття вченого ступення кандидата юридичних наук Панкова М. О. "Підривна діяльність сіоністських організацій на території СССР і боротьба з нею ВЧК-ОГПУ в роки нової економічної політики (1921-1928 роки)"

Зміст документа: 
В документі міститься рецензія на автореферат дисертації на здобуття вченого ступеня кандидата юридичних наук Панкова Миколи Олександровича "Підривна діяльність сіоністських організацій на території СССР і боротьба з нею ВЧК-ОГПУ в роки нової економічної політики (1921-1928 роки)"; в документі йдеться про актуальність досліджуваної теми, характеризуються наукові підходи Панкова М. О. використані в кандидатській дисертації; вказуються основні недоліки дослідження; резолюція про якість дисертаційної роботи 
Автори:
 Чайка Є. І., Єжов В. Я., Пшенніков А. М.  
Організація-видавник:
КГБ УССР 
Дата створення:
травень 1990  
Місце створення:
 без місця  
Ключові слова:
 автореферат, Вища школа КГБ СССР, ВЧК, дисертація, євреї, Єжов В. Я., Єрошин В. П., ідеологія, Іпполітов К. Х., КГБ, КГБ УССР, комуністична партія, контрреволюція, контррозвідка, міжнаціональні відносини, НЕП, нова економічна політика, ОГПУ, Палестина, Панков М. О., перебудова, "підривна діяльність", Пшенніков А. М., сіонізм, сіоністська організація, СССР, Управління "3" КГБ СССР, Чайка Є. І., чекістські органи 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  видання та рукописи 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
1921 — травень 1990 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/34673/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 13.Спр. 520.Т.0.
Розділи:
 Підручники КГБ по боротьбі з націоналізмами, 7.3.9. Боротьба з ненасильницьким рухом опору (1950-ті — 1991 р.)
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар