Beta version 0.1

Довідка на заключеного Євгена Черняка про його "контреволюційну" діяльність і поведінку під час його перебування у Біломорсько-Балтійському ВТТ

Зміст документа: 
Містить інформацію про членство Євгена Черняка у Всеукраїнському Центрі Української військової організації (УВО), ведення "контрреволюційної" діяльності на "культурному фронті", знущання у виправного таборі над політичною неосвітченістю слідчого 
Автори:
 нерозбірливо  
Організація-видавник:
Біломорсько-Балтійський ВТТ 
Дата створення:
без дати  
Місце створення:
 Медвежа Гора (станція)  
Ключові слова:
 БІЛБАЛТЛАГ, Біломорсько-Балтійський ВТТ, виправний табір, довідка, Колегія ГПУ УССР, контрреволюція, КП(б)У, культура, Москва, ОГПУ, публіцистика, редакція, репресії, Розстріляне відродження, СССР, терор, УВО, "Українська військова організація", УСРР, Харків, Черняк Євген Йосипович, Чехи (село) 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  документи слідства 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
1895 — 23.09.1933 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/30750/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 6.Спр. 75160.T. 2.
Розділи:
 Євген Черняк, Справи наших двадцятих, 10.89. Євген Черняк, 7.3.4. Розстріляне відродження
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар