Beta version 0.1

Послідовно реалізовуючи клич «Лицем до Сходу!» (передрук з журналу «Революціонер-Пропагандист», ч. 6, 1949 рік). (стаття)

Зміст документа: 
Стаття містить інформацію про суть кличу «Лицем до Сходу!» та даються рекомендації щодо його відповідальної реалізації кожним членом ОУН. Також, ідеться про революційну боротьбу ОУН (наводяться приклади опору русифікації та радянській владі громадян на СУЗ) та пропагандистську діяльність в напрямку роботи на СУЗ. Піддається критиці устрій в СССР 
Автори:
 без автора  
Організація-видавник:
ОУН 
Дата створення:
1951  
Місце створення:
 без місця  
Ключові слова:
 Вівся (село), журнал, Кам'янець-Подільська (область), ЛКСМУ, ОУН, пропаганда, радянська влада, революційна боротьба, «Революціонер-пропагандист», Росія (країна), СРСР, стаття, СУЗ, Україна (країна), УРСР, Чемеревський (район) 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
 
Примітки:
відсутні фрагменти тексту 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/27976/
Архіви та колекції:
 АЦДВРФ. 31.Т. 3.
Розділи:
 4.2.10. Видання Організації українських націоналістів ОУН (б), 4.4.5.2.2. Воєнна округа 2 «Буг»
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар