Beta version 0.1

Передрук видання «Бюро Інформації Української Головної Визвольної Ради (УГВР)», випуск № 1 з публікацією офіційної частини журналу «Самостійність», № 2.

Зміст документа: 
Повідомлення «Від Бюро Інформації УГВР» від 20 квітня 1948 р. про зміст 2-го номеру журналу «Самостійність». Постанова УГВР від 30 травня 1947 р. про надання нагород та відзначення УПА. Постанова УГВР від 30 травня 1947 р. про нагородження Хрестами Заслуги учасників революційного підпілля і про підвищення у військових ступенях вояків УПА. Постанова УГВР від 30 травня 1947 р. про визнання 14 жовтня 1942 р. днем створення УПА та про встановлення цього дня святковим. Постанова УГВР від 25 08. 1947 р. про нагородження Хрестами Заслуги вояків УПА та учасників національно-визвольної революційної боротьби. Постанова УГВР від 5 грудня 1947 р. про нагородження Хрестами Заслуги учасників революційного підпілля і про підвищення у військових ступенях вояків УПА. Святочний наказ Головного Командира УПА від 14 жовтня 1947 р. з нагоди 5-ї річниці створення УПА. Заява Головного Командування УПА від 25 вересня 1947 р. у зв'язку з запереченням українських емігрантських груп права УГВР виступати як Найвище Політичне Представництво і Керівництво українського визвольного самостійницького руху та організуючої ролі ОУН у створенні УПА 
Автори:
 без автора  
Організація-видавник:
Бюро інформації УГВР 
Дата створення:
квітень 1948  
Місце створення:
 без місця  
Ключові слова:
 «Бюро Інформації УГВР», видання, ВО-2 «Буг», Головний командир УПА, журнал, МЗД, нагорода «Хрест Заслуги», ОУН, постанова, «Самостійність», УГВР, українська національно-визвольна революційна боротьба, УПА, учасники революційного підпілля, Шухевич Роман - «Тарас Чупринка» 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  видання та рукописи 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/27823/
Архіви та колекції:
 АЦДВРФ. 31.Т. 2.
Розділи:
 4.4.5.2.2. Воєнна округа 2 «Буг», 4.5.3.1. «Бюро інформації Української головної визвольної ради»
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар