Beta version 0.1

Про вжиті заходи щодо виконання Указу Президента СРСР від 25 липня 1990 року. Повідомлення Голушка і Василишина товаришу Кравчуку.

Зміст документа: 
Повідомлення голови КҐБ УРСР Голушка і міністра внутрішніх справ УРСР Василишина до Верховної Ради УРСР товаришу Кравчуку. Документ містить інформацію про виконаня указу президента СРСР від 25 липня 1990 року про заборону створення осередків та організацій військового характеру, не передбачених законодавством СРСР. 
Автори:
 Голушко, Василишин   
Організація-видавник:
КГБ УРСР, МВД УРСР 
Дата створення:
15.09.1990  
Місце створення:
 без місця  
Ключові слова:
 акція, Василишин, Верховна Рада, військова організація, Голушко, демократія, диверсія, КГБ, Київ (місто), Кравчук, Львів (місто), МВД, мітинг, Одеса (місто), опозиція, повідомлення, революція, СРСР, УРСР 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  організаційні документи 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/27351/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 16.Спр. 1288.Т. 0.
Розділи:
 Революція на граніті за документами КГБ, 6.3. Громадсько-політичні організації (з кінця 1980-х до 1991 р.), 7.3.9. Боротьба з ненасильницьким рухом опору (1950-ті — 1991 р.)
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар