Beta version 0.1

Верховому Совету Украинской ССР товарищу Кравчуку Л.М. о подготовке "съезда народных представителей крымских татар"

Зміст документа: 
Доповідна записка КГБ Голові Верховної ради Української РСР Кравчуку Л.М. про процес підготовки до з’їзду народних представників кримських татар та формування народного парламенту "Меджліс" як керівних органів майбутньої автономної татарської республіки 
Автори:
 Голушко Н.  
Організація-видавник:
КГБ 
Дата створення:
12.04.1991  
Місце створення:
 Київ  
Ключові слова:
 Алушта, Бахчисарай, Білогірськ, Голушко М., Джанкой, Джемільов Мустафа, доповідна записка, КГБ, Кравчук Л.М., Курбан-Бейрам, Курултай, Меджліс, Нижньогірськ, ОКНД, організація кримсько-татарського національного руху, Сімферополь, США, Туреччина, УРСР, Ялта 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  організаційні документи 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/26688/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 16.Спр. 12920
Розділи:
 Шлях додому. Документи КГБ про повернення кримських татар, 7.3.7. Депортації та виселення, 7.3.9. Боротьба з ненасильницьким рухом опору (1950-ті — 1991 р.)
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар