Beta version 0.1

ЦК Компартии Украины товарищу Щербицкому В.В. об антиобщественной деятельности крымско-татарских автономистов

Зміст документа: 
Доповідна КГБ в ЦК Компартії України про діяльність кримсько-татарських активістів, спрямовану на об’єднання сил з іншими організаціями (УГС, Демократичний союз) та плани щодо переселення татар з Узбекистану в Крим з подальшим формуванням татарського центру 
Автори:
 Голушко Н., Гладуш І.  
Організація-видавник:
КГБ 
Дата створення:
15.09.1988  
Місце створення:
 Київ  
Ключові слова:
 Бахчисарай, Берберов, Білогорськ, Гладуш І., Голушко М., Горинь Михайло, Демократичний Союз, Джемільов, доповідна записка, КГБ, Красногвардійськ, Краснодарський край, Крим, Куртосманов, МВС, Москва, Саки, Сімферополь, татари, УГС, Узбекистан, Українська гельсінська спілка, УРСР, Чорновіл В’ячеслав, Щербицький А.А. 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  організаційні документи 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
 
Примітки:
Отримана 25.10.1960 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/26677/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 16.Спр. 1266.0
Розділи:
 Шлях додому. Документи КГБ про повернення кримських татар, 7.3.7. Депортації та виселення, 7.3.9. Боротьба з ненасильницьким рухом опору (1950-ті — 1991 р.)
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар