Beta version 0.1

Інформаційне повідомлення до ЦК КПУ за 8.02.1978 р.

Зміст документа: 
Інформаційне повідомлення голови КДБ при РМ УРСР Федорчука до ЦК КПУ за 8.02.1978 р. про надзвичайні події: піратський мавританських кораблів напад на радянське риболовецьке судно, пожежу магазину в Дніпропетровській області, а також заходи місцевих органів влади з обмеження прописки кримських татар в Криму 
Автори:
 голова КДБ при РМ УРСР Федорчук В.  
Організація-видавник:
КДБ при РМ УРСР 
Дата створення:
08.02.1978  
Місце створення:
 Київ  
Ключові слова:
 Білгородський район, Крим, Мавританія, місцеві органи влади, Москва, піратський напад, пожежа, промтовари, прописка, Сімферополь 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  інформаційне повідомлення 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
5.11.1977 — 8.02.1978 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/26654/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 16.Спр. 1140.0
Розділи:
 Шлях додому. Документи КГБ про повернення кримських татар, 7.3.7. Депортації та виселення, 7.3.9. Боротьба з ненасильницьким рухом опору (1950-ті — 1991 р.)
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар