Beta version 0.1

Докладная записка Центральному Комитету Коммунистической партии Украины товарищу Щербицкому В.В.о крымско-татарском автономистском движении

Зміст документа: 
Доповідна записка центральному комітету Комуністичної партії України Щербицькому В.В. про автономістський рух кримських татар, бажання повернення в Крим та відмову від поселення на Херсонщині та Запоріжжі 
Автори:
 Федорчук В.  
Організація-видавник:
КГБ 
Дата створення:
20.03.1974  
Місце створення:
 Київ  
Ключові слова:
 автономія, Аметов Енвер, доповідна записка, Запоріжжя, КГБ, Комітет захисту прав людини, Крим, Москва, Новоолексіївка, ООН, Османов Бекір, переселення, пікет, Сахаров, Сімферополь, татари, Узбекистан, УРСР, Федорчук В., Фергани, Херсон, Шабанов Е. 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  організаційні документи 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/26632/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 16.Спр. 1089.0
Розділи:
 Шлях додому. Документи КГБ про повернення кримських татар, 7.3.7. Депортації та виселення, 7.3.9. Боротьба з ненасильницьким рухом опору (1950-ті — 1991 р.)
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар