Beta version 0.1

Выписка из протокола заседания Судебной Тройки при Колегии ГПУ УССР в отношении Стасюка Н.

Зміст документа: 
Витяг із протоколу засідання судової трійки при колегії ГПУ УСРР від 3 березня 1931 р. із постановою про винесення Стасюку М. смертного вироку з одночасною його заміною на 10 років ув’язнення в концтаборі. 
Автори:
 нерозбірливо  
Організація-видавник:
ГПУ УСРР 
Дата створення:
03.03.1931  
Місце створення:
 Харків  
Ключові слова:
 арешт, Генеральний секретар харчових справ, Генеральний Секретаріат, ЕКУ ГПУ УСРР, есери, концтабір, Революційна Українська партія, розстріл, РУП, слідство, Стасюк Микола, судова трійка при колегії ГПУ УСРР, Українська Народна Республіка, Українська партія Соціалістів-Революціонерів, українська революція, УНР, УПСР, Харків, Центральна Рада 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  документи слідства 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
1931 — 1931 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/26586/
Архіви та колекції:
 АУСБУ (Полтава)Ф. 5.Спр. 16535.Т. 8.
Розділи:
 Репресовані міністри Української революції 1917-1921 років, 10.36. Микола Стасюк
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар