Beta version 0.1

Информационное сообщение. Інформаційне повідомлення голови КГБ при РМ УРСР Крикуна С.Г. на адресу ЦК КПУ про надзвичайні події, що сталися на території УРСР 16 травня 1972 р.

Зміст документа: 
Інформаційне повідомлення заступника голови КГБ при РМ УРСР Крикуна С.Г. на адресу ЦК КПУ про надзвичайні події, що сталися на території УРСР 16 травня 1972 р. В документі є інформація про перебування в ув'язненні Я. Добоша, про сіоністів в США та Дніпропетровській області, про спалах інфекційного захворювання тощо 
Автори:
 Крикун С.Г.  
Організація-видавник:
КГБ при РМ УРСР 
Дата створення:
17.05.1972  
Місце створення:
 Київ  
Ключові слова:
 Алжир, Англія, Базель, Базель. Швейцарія, Бельгія. Ярослав Добош, Вайс, Греція, де-Грюбен, Дніпропетровська область, Донецьк, Запоріжжя, Ізраїль, Індія. Голландія, Інформаційне повідомлення, Канада, КГБ, Київ, Кривий Ріг, Крикун, Крим, Львів, Мельник Леонід Макарович, НАТО, Одеса, радіо, Радіо Свобода, сіоністи США. Чикаго, США, Тернопіль, Ужгород, УРСР, Франція, ФРН, Харків, Херсон, ЦК КПУ, Чернівці, Шерман 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  організаційні документи 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
1972 — 1972 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/26152/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 16.Спр. 10430
Розділи:
 Як КГБ стежив за "Радіо Свобода", 7.3.9. Боротьба з ненасильницьким рухом опору (1950-ті — 1991 р.)
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар