Beta version 0.1

Журнал "Дзвін" (Київ) № 4 від 1989 р.

Зміст документа: 
У документі подаються стаття Могилянського Марка про відзначення 50-ліття приєднання Західної України та Білорусі до СССР, стаття Олександра Коваленка про українсько-литовські взаємина XIV ст., промова Макара Івана на екологічному мітингу в Києві в 1988, вирок у справі В. Стуса, вірші, виступ Сверстюка Євгена у Канаді. 
Автори:
 без автора  
Організація-видавник:
невідомо 
Дата створення:
1989  
Місце створення:
 Київ  
Ключові слова:
 Білорусь, Бусел Іван, видання, вирок, вірш, "Дзвін", екологія, журнал, Західна Україна, Канада, Київ, Коваленко Олександр, Конгрес, Литва, Макар Іван, мітинг, Могилянський Марко, промова, резолюція, "Самвидав", Сверстюк Євген, СССР, Стус Василь, УРСР 
Спосіб відтворення:
  циклостиль 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
ХІІ ст. н.е. — 1989 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/25680/
Архіви та колекції:
 СмолоскипФ.2. СамвидавТ.2.
Розділи:
 Самвидав та неформальна преса, 5.4. Самвидав
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар