Beta version 0.1

Информационный бюллетень партклубов Украины - "Демократический выбор" № 5 от 1990 года

Зміст документа: 
У документі подаються новини із партклубів України, стаття про підготовку конференції прихильників "Демократичної платформи", стаття із оглядом публікацій газети "Правда України", стаття про ставлення КПРС до "Демократичної платформи", стаття про соціологічні дослідженяя в Києві, стаття про проект уставу КПУ та відкритий лист до прокурора України. 
Автори:
 Тертичний А.  
Організація-видавник:
невідомо 
Дата створення:
1990  
Місце створення:
 Київ  
Ключові слова:
 бюлетень, газета, "Демократична платформа", "Демократичний вибір", Київ, конференція, КПРС, КПУ, лист, "Правда України", проект, прокуратура, "Самвидав", соціологія, СССР, Тертичний А., УРСР, устав, Чубайс І. 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  видання та рукописи 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/25456/
Архіви та колекції:
 СмолоскипФ. 1. Неформальна пресаТ. 36.
Розділи:
 Самвидав та неформальна преса, 6.3. Громадсько-політичні організації (з кінця 1980-х до 1991 р.), 6.4. Неформальна преса
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар