Beta version 0.1

Голос Карпат - вісник Карпатського Зонального Відділення Народного Руху України за перебудову. № 11. (11). Березень 1990 р.

Зміст документа: 
Голос Карпат - вісник Карпатського Зонального Відділення Народного Руху України за перебудову містить такі статті: Скарб Української держави. Ідемо до Шевченка. Від РУХУ до політичної партії України. Перша перемога демократії.Кандидати від КПРС 
Автори:
 Копись В.  
Організація-видавник:
Карпатське Зональне Відділення Народного Руху України за перебудову. 
Дата створення:
березень 1990  
Місце створення:
 Львів  
Ключові слова:
 Бучацький М., Верховна Рада УРСР, вибори, Вінніпег, демократія, депутати, Дрогобич, кандидати, капітал, Копись В., КПРС, Львів, перемога, пікетуючі, редколегія, Річна Нива, Трускавець, Україна, Шевченко Т. 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
18.03.1990 — 25.10.1990 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/25395/
Архіви та колекції:
 СмолоскипФ. 1. Неформальна пресаТ. 10.
Розділи:
 Самвидав та неформальна преса, 6.4. Неформальна преса
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар