Beta version 0.1

Протокол допроса от 14.11.1945 Стояна Николая Степановича

Зміст документа: 
Протокол допиту свідка, жителя с. Ромейки Рівненської області - Стояна Миколи Степановича. Відомості про початок німецько-радянської війни та збройні сутички місцевих жителів із радянськими десантниками. Відомості про поліцію у с. Ромейки. Відомості про відділ УПА "Кори" на у січні-березні 1943 року. 
Автори:
 Жиганов  
Організація-видавник:
Відділ боротьби з бандитизмом Володимирецького районного відділу НКВД Рівненської області 
Дата створення:
14.11.1945  
Місце створення:
 Володимирець  
Ключові слова:
 "Борсук". Федорчук Федір Дмитрович, Володимирець, Жиганов, Жолудськ, "Кора", Кузьмич Остап Іванович, Ляшик Дем'ян Йосипович, Ляшик Іван Кирилович, Ляшик Федір Кирилович, НКВД, ОББ, поліція, Рівненська область, Ромейки, СБ ОУН, Сварині, Стоян Микола Степанович, Тарасюк Пмлмп Тимофійович, УПА 
Спосіб відтворення:
  рукопис 
Тип документа:
  документи слідства 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
1913 — 14.11.1945 
Примітки:
4.4.5. Територіальні підрозділи УПА; Антинацистський фронт УПА 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/25162/
Архіви та колекції:
 АУСБУ (Рівне)Ф. 4.Спр. 147790
Розділи:
 
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар