Beta version 0.1

Протокол допроса от 10.02.1944 Самчука Сергея Моисеевича

Зміст документа: 
Протокол допиту члена ОУН, станичного сс. Великий та Малий Жолудськ, жителя с. Великий Жолудськ Рівненської області - Самчука Сергія Мойсейовича. Відомості про структуру ОУН у Володимирецькому районі. Відомості про вишкіл "Холодний Яр", його викладачів та предмети, що викладались. Відомості про відділи УПА "Яреми", "Кори" та "Лайдака", їхні місця дислокації та озброєння. 
Автори:
 Цветков  
Організація-видавник:
СМЕРШ 
Дата створення:
10.02.1944  
Місце створення:
 без місця  
Ключові слова:
 Александрович Амброз, Бондар Петро, "Борсук", Великий Жолудськ, ВКП (б), ВЛКСМ, Гали, "Горіх", "Дубовий", "Кідра", Кірюшик Антон, "Кора", "Кошіль", КПЗУ, "Лайдак", Леус Мойсей, Малий Жолудськ, Мапуха Олексій, Мапуха Семен, НКВД, ОКР "Смерш", Олізар, ОУН, Потехин, Рівненська область, Самчук Сергій, СБ ОУН, Стара Рафалівка, Тинне, "Тополя", УПА, "Хмель", "Холодний Яр", Цветков, Червона Армія, "Ярема" 
Спосіб відтворення:
  рукопис 
Тип документа:
  документи слідства 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
1915 — 10.02.1944 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/25153/
Архіви та колекції:
 АУСБУ (Рівне)Ф. 4.Спр. 113340
Розділи:
 Антинацистський фронт УПА, 4.4.5. Територіальні підрозділи УПА
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар