Beta version 0.1

Справка характеризирующая деятельность ОУН и деятельность органов госбезопасности по агентурно-оперативной работе против подполья ОУН в Волынской области в период 1944-1954 года от 31 мая1960 года. Раздел 1 и 2.

Зміст документа: 
Документ, що характеризує діяльність ОУН-УПА і діяльність органів держбезпеки по агентурно-оперативній роботі проти підпілля ОУН в Волинській області в період 1944-1954 років від 31 травня 1960 року. Розділ 1 і 2. У першому розділі йдеться про кадри, структуру та організаційні форми ОУН-УПА до 1944, про тактику і методи діяльності ОУН-УПА, періодичну зміну їх структури, організацію мережі легальників, про діяльність мельниківців на території області, стосунки ОУН з УГКЦ та автокефалістами, про контакти ОУН із іноземними розвідками та про диверсійно терористичну діяльність ОУН. У другому розділі йдеться про структуру, кадри та технічну оснащеність органів держбезпеки, про тактику боротьби з ОУН, про військові дії по ліквідації оунівських банд, про допомогу населення у боротьбі проти ОУН, про героїзм органів держбезпеки у боротьбі з ОУН тощо. 
Автори:
 Чердник, Кромский  
Організація-видавник:
КГБ УССР в Волинській області 
Дата створення:
31.05.1960  
Місце створення:
 Луцьк  
Ключові слова:
 автокефалісти, Волинська область, диверсія, КГБ УССР, Кромський, Луцьк, мельниківці, ОУН, розвідка, тактика, УГКЦ, УПА, УССР, Чердник 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  організаційні документи 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
1944 — 1954 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/25063/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 13.Спр. 372.Т. 57.
Розділи:
 7.3.6. Документи періоду боротьби зі збройним повстанським рухом (1939—1954 рр.)
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар