Beta version 0.1

Журнал Пластової молоді Підкарпатської Русі "Пластун" Ч. 8 від травня 1930 року

Зміст документа: 
У документі подаються пластові ігри, замітка про опікуна Пласту св. Юрія, замітка Грома Юрія про пластові табори, вірші Іван Тернини, замітка про редакцію журналу "Пласт", замітка про фізичні вправи для пластунів, замітка про свято св. Юрія в Ужгороді 05.05.1930, мадагаскарська казка "Череп, що говорить", поради пластунам, що подорожують залізницею, урядові Пластові новини. 
Автори:
 Ревай Юліан  
Організація-видавник:
Друкарня "Свобода" в Ужгороді 
Дата створення:
травень 1930  
Місце створення:
 Ужгород  
Ключові слова:
 Гром Юрій, Друкарня "Свобода", журнал, молодь, Підкарпатська Русь, "Пласт", Пластова молодь Підкарпатської Русі, "Пластун", табір, Тернина Іван, Ужгород 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
05.05.1930 — жовтень 1930 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/24998/
Архіви та колекції:
 ЛННБНСФ. 1. Відділ Україніки"П"1930
Розділи:
 Журнал пластової молоді Підкарпатської Русі "Пластун", 3.3.3.3. «Пласт»
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар