Beta version 0.1

Журнал Пластової молоді Підкарпатської Русі "Пластун" Ч. 3-4 від грудня 1925 року

Зміст документа: 
У документі подаються замітка про День свободи 28.10.1925, літературний твір про приборкання мавпи, літературний твір "Вовкулака", список 10 вчинків поганого пластуна, стаття про підготовку до пластових іспитів, замітка про навколишнє середовище, поради для збирачів метеликів, гуморески, загадки, звіт із з'їзду Союзу Скаутів 31.10-01.11.1925 в Празі, звіт діяльності Пласту в Берегово за 1924-1925. 
Автори:
 без автора  
Організація-видавник:
"Пласт" 
Дата створення:
грудень 1925  
Місце створення:
 Ужгород  
Ключові слова:
 Берегово, журнал, молодь, Підкарпатська Русь, "Пласт", Пластова молодь Підкарпатської Русі, "Пластун", Прага, свобода, скаут, Союз Скаутів, Томсон Сетон Ернст, Ужгород, Чехословаччина 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Чеська; Українська; 
Крайні дати:
1924 — 1926 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/24983/
Архіви та колекції:
 ЛННБНСФ. 1. Відділ Україніки"П"1925
Розділи:
 Журнал пластової молоді Підкарпатської Русі "Пластун", 3.3.3.3. «Пласт»
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар