Beta version 0.1

Журнал Пластової молоді Підкарпатської Русі "Пластун" Ч. 2 від червня 1923 року

Зміст документа: 
У документі подаються замітка про ватру, замітка про пласт в Чехословаччині, Галичині, Англії, Франції, Бельгії тощо, замітка про Пластові ігри та забави, замітка про використання кресала, присяга пластунів Підкарпатської Русі, стаття про пластову термінологію, вказівки щодо дотримання гігієни пластунами, замітка про святкування зелених свят пластунами в Ужгороді, пластова хроніка про життя пластових частин, стаття про члена Пласту А. Свойсіка. 
Автори:
 Йозеф Пешек  
Організація-видавник:
"Пласт" 
Дата створення:
червень 1923  
Місце створення:
 Ужгород  
Ключові слова:
 Англія, Бельгія, Ватра, Галичина, Єнзен Й., журнал, молодь, Підкарпатська Русь, "Пласт", Пластова молодь Підкарпатської Русі, "Пластун", Свойсік А., Ужгород, Франція, хроніка, Чехословаччина 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Угорська; Українська; 
Крайні дати:
1912 — червень 1923 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/24975/
Архіви та колекції:
 ЛННБНСФ. 1. Відділ Україніки"П"1923
Розділи:
 Журнал пластової молоді Підкарпатської Русі "Пластун", 3.3.3.3. «Пласт»
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар