Beta version 0.1

Вістник Державного секретаріату військових справ Ч. 17 від 15.08.1919 року

Зміст документа: 
У документі подаються розпорядження, накази, зарядження, вказівки щодо приналежності бійців військ ЗУНР до окремих частин та їх ідентифікації, щодо наявності дров у військах ЗУНР, щодо наявності УГА, поштарів та телеграфістів на Придніпрянщині, щодо відзнак до однострою Народної сторожі ЗУНР, щодо відпусток військових ЗУНР, та діяльності підстаршин в адміністративно-економічних установах. 
Автори:
 без автора  
Організація-видавник:
Державний Секретаріат Військових справ 
Дата створення:
15.08.1919  
Місце створення:
 Кам'янець Подільський  
Ключові слова:
 Вайнбаум, відзнака, відпустка, "Вістник", Вітовський, вказівка, Державний Секретаріат Військових справ, Державний Секретаріат Військових справ ЗУНР, дрова, зарядження, заслуга, ЗУНР, Кам'янець Подільський, Левицький Кость, наказ, Народна сторожа, однострій, Петрушевич Євген, підстаршина, постанова, пошта, Придніпрянщина, "Стрілець", телеграф, УГА 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
07.06.1919 — 15.08.1919 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/23819/
Архіви та колекції:
 ЛННБНСФ. 1. Відділ Україніки"В"1919
Розділи:
 2.5.3. Преса ЗУНР
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар