Beta version 0.1

Вістник Державного секретаріату військових справ Ч. 9 від 10.04.1919 року

Зміст документа: 
У документі подаються зарядження, накази, вказівки щодо щодо отримання перепусток та паспортів в ЗУНР, щодо функціонування та керівництва жандармерії ЗУНР, щодо австрійських медалей та відзнак, щодо діяльності військових ЗУНР в УНР, щодо діяльності репрезентаційних фондів, щодо припасів харчів для родин військових, щодо старшинського однострою, щодо діяльності польових судів, щодо відношення до полонених та поранених противників ЗУНР та доповнення щодо паспортів та перепусток в ЗУНР. 
Автори:
 без автора  
Організація-видавник:
Державний Секретаріат Військових справ 
Дата створення:
10.04.1919  
Місце створення:
 Станіслав  
Ключові слова:
 Артимович, Бубела, Бурачинський, відзнака, "Вістник", Вітовський, вказівка, Голубович, Голубович Ісидор, Державний Секретаріат Військових справ, Державний Секретаріат Військових справ ЗУНР, друкарня Льва Данкевича, жандармерія, зарядження, ЗУНР, Козаневич, Левицький Кость, Макух, Мартинець, медаль, Мирон, наказ, однострій, паспорт, перепустка, полон, постанова, припас, родина, Станіслав, Суд, УНР, фонд 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1915 — 10.04.1919 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/23814/
Архіви та колекції:
 ЛННБНСФ. 1. Відділ Україніки"В"1919
Розділи:
 2.5.3. Преса ЗУНР
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар