Beta version 0.1

Спогади невідомого про діяльність в УПА Мандрика Михайла - "Клима" до 1949 року, про діяльність в УПА та "Соколі" Труханівського Івана - "Веселого" від 1940 року, Список людей, що зруйнували Сукільницьку церкву 1984-1985 роки та Спогади невідомого пр

Зміст документа: 
У документі йдеться про діяльність "Мандрика Михайла в "Соколі" та УПА до 1949, про діяльність Труханівського Івана в "Соколі" та УПА від 1940-1946 та його відправку на роботи в Воркуту до 1956, подається список радянських функціонерів, що зруйнували Сукільницьк церкву в 1984-1985, про діяльність жителів с. Сукіль в "Соколі" та УПА від 1942-1947. 
Автори:
 без автора  
Організація-видавник:
невідомо 
Дата створення:
без дати  
Місце створення:
 без місця  
Ключові слова:
 "береза", Болехів, "Буйтур", "Веселий", Воркута, "Галайда", Дідоха Зиновій, Дрогобицька область, зруйнування, Іванчук Мирон, "Клим", Корч Євстахій, Кравчук Антон, мандрик Михайло, Мандрик Михайло - "Клим", Мачковський Антон, "Нечай", ОУН, розстріл, Синевидне, "Сокіл", "Солена", список, спогади, СС "Галичина", СССР, табір, Труханівський Іван, Труханівський Іван - "Веселий", УПА, Штумер Василь 
Спосіб відтворення:
  рукопис 
Тип документа:
  щоденники та спогади 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1927 — 1985 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/23744/
Архіви та колекції:
 АЦДВРФ. 11.Т. 29.
Розділи:
 4.2. Організація українських націоналістів (бандерівців), 4.4.5. Територіальні підрозділи УПА
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар