Beta version 0.1

Обзор о преступной деятельности украинской эмиграции во время войны Германии с СССР от июня 1946 года

Зміст документа: 
Огляд про злочинну діяльність української еміграції в час війни Німеччини з СССР від липня 1946 року. У документі йдеться про використання ОУН німецькою розвідкою у власних цілях під час війни з СССР (йдеться про спільну підготовку війни німців і української еміграції в Німеччині, про діяльність "проводу" ОУН після окупації України, подається історія українського націоналістичного руху від 1914 (створення УСС, УГА ,УВО ,ОУН тощо) до 1945, як агентів німецької розвідки тощо). також, подаються фрагменти із оунівських документів. 
Автори:
 нерозбірливо  
Організація-видавник:
МГБ УССР 
Дата створення:
без дати  
Місце створення:
 без місця  
Ключові слова:
 "Абвер", Бандера Степан, еміграція, Київ, МГБ, МГБ УССР, Медведєв, Мельник Андрій, Німеччина, огляд, ОУН, "провід", Скоропадський Павло, СССР, УГА, УНО, УСС, УССР 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  організаційні документи 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
1911 — червень 1946 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/23277/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 13.Спр. 372.Т. 37.
Розділи:
 7.3.6. Документи періоду боротьби зі збройним повстанським рухом (1939—1954 рр.)
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар