Beta version 0.1

Письмо Андрея Шептицкого к Гитлеру Адольфу от 14 января 1942 года (переклад з німецької)

Зміст документа: 
Лист Андрея Шептицького до Гітлера Адольфа від 14 січня 1942 року. У документі висловлюється обурення з приводу відмежування українського народу від збройної боротьби проти більшовиків спільно із німецькою армією, з приводу включення Галичини та Одеси в Генеральне Губернаторство та Румунію, щодо продовження функціонування колгоспів та висловлюється надія на зміну положення цих речей та отримання можливості створення Української держави. Також під даним листом свій підпис поставили Мельник Андрій, Левицький Андрій, професор Величковський, генерал Омельянович-Павленко. 
Автори:
 нерозбірливо  
Організація-видавник:
УГКЦ 
Дата створення:
без дати  
Місце створення:
 без місця  
Ключові слова:
 Берлін, Галичина, генерал Омельянович-Павленко, Генеральне Губернаторство, Гітлер Адольф, Левицький Андрій, лист, Мельник Андрій, Одеса, професор Величковський, Румунія, УГКЦ, Шептицький Андрей 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  кореспонденція 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/23271/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 13.Спр. 372.Т. 37.
Розділи:
 8.1. Українська греко-католицька церква
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар