Beta version 0.1

Выписка из протокола допроса Степаняка Михаила за 25.08.1944 года

Зміст документа: 
Виписка із протоколу допиту Степаняка Михайла за 25.08.1944 року. У документі називається склад президії "Ради Сеньйорів", йдеться про передумови розпаду та спроби відновлення єдності ОУН (м) та ОУН (б) та участь у цих переговорах Сліпого Йосипа та Шептицького Андрея. 
Автори:
 нерозбірливо  
Організація-видавник:
УББ УНКВД УССР 
Дата створення:
без дати  
Місце створення:
 без місця  
Ключові слова:
 агентурна справа "Берлога", бандерівці, виписка, допит, Мельник Андрій, мельниківці, НКВД, НКВД УССР, ОУН (б), ОУН (м), протокол, протокол допит, "Рада Сеньйорів", Сліпий Йосиф, Степаняк Михайло, УББ НКВД УССР, УССР, Чорнокнижников 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  документи слідства 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
1941 — 25.08.1944 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/23134/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 13.Спр. 372.Т. 33.
Розділи:
 7.3.6. Документи періоду боротьби зі збройним повстанським рухом (1939—1954 рр.), 7.3.8. Боротьба з релігійними об’єднаннями
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар