Beta version 0.1

Специальное сообщение об вербовке агента "Собинова" по агентурному делу "Фарисеии" от 06.12.1961 года

Зміст документа: 
спеціальне повідомлення про вербування агента "Собинова" у агентурній справі "Фарисеї" від 06.12.1961 року. У документі подається агентурна інформація на групу священиків УАПЦ із акцентом на Павловського Михайла та його зв'із націоналістичним рухом та німецькою владою, йдеться про допит Павловського Михайла та про наступні агентурні задачі для агента "Собинова". 
Автори:
 нерозбірливо  
Організація-видавник:
УКГБ Рівненської області 
Дата створення:
06.12.1961  
Місце створення:
 без місця  
Ключові слова:
 агент "Собинов", агентурна справа "Берлога", агентурна справа "Фарисей", Горохово, Моквино, ОУН, Павловський Михайло, повідомлення, Рівненська область, УАПЦ, УКГБ, УНРА, УПА, Цветухин 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  організаційні документи 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
1887 — 06.12.1961 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/23089/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 13.Спр. 372.Т. 33.
Розділи:
 7.3.8. Боротьба з релігійними об’єднаннями
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар