Beta version 0.1

Справка по агентурному делу "Эмигранты" на бандгрупу ОУН мельниковского направления действовавшую на территории Волынской области от 23 июня 1960 года

Зміст документа: 
Довідка по агентурній справі "Емігранти" на бандгрупу ОУН мельниківського напрямку, що діяла на території Волинської області від 23 червня 1960 року. Удахин. У документі йдеться про діяльність ОУН(м) на території Волинської області від 1940, про створення мельниківця ПУН на території Німеччини та його діяльність до 1950 (також ідеться про операції органами радянської влади із ліквідації підпілля мельниківців. У кінці документа наводяться статистичні дані по кількості ліквідованих мельниківських організацій тощо. 
Автори:
 Удахин  
Організація-видавник:
КГБ УССР 
Дата створення:
23.06.1960  
Місце створення:
 Луцьк  
Ключові слова:
 агентурна справа, Волинська область, довідка, КГБ, КГБ УССР, Луцьк, мельниківці, Німеччина, ОУН, ПУН, Удахин, УССР 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  організаційні документи 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
1917 — 23.06.1960 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/23018/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 13.Спр. 372.Т. 32.
Розділи:
 4.3. Організація українських націоналістів (мельниківців), 7.3.6. Документи періоду боротьби зі збройним повстанським рухом (1939—1954 рр.)
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар