Beta version 0.1

Выписка из показаний Яскевич Льва Николаевича - "Камень" от 30 марта 1945 года

Зміст документа: 
Виписка із свідчень Яскевича Лева Миколаєвича - "Каменя" від 30 березня 1945 року. Довганюк. У документі подається кадровий склад групи УПА-"Південь", йдеться про націоналістичні формування на території Кременця, про причини та ліквідацію органами СБ деяких членів ОУН та УПА, про зв'язки ОУН із розвідкою іноземних країн та контакти ОУН з Німеччиною. 
Автори:
 Довганюк  
Організація-видавник:
КГБ УССР в Тернопільській області 
Дата створення:
без дати  
Місце створення:
 Тернопільська область  
Ключові слова:
 виписка, Довганюк, "Камінь", КГБ, КГБ УССР, Кременець, Німеччина, ОУН, розвідка, СБ, свідчення, Тернопільська область, УПА, УССР, Яскевич Лев Миколаєвич, Яскевич Лев Миколаєвич - "Камінь" 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  документи слідства 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
1910 — 30.03.1945 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/22691/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 13.Спр. 372.Т. 39.
Розділи:
 7.3.6. Документи періоду боротьби зі збройним повстанським рухом (1939—1954 рр.)
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар