Beta version 0.1

Справка НКВД УССР об связи ОУН-УПА с фашистским командиванием и разведкой от 14 июля 1944 года

Зміст документа: 
Довідка НКВД УССР про зв'язок ОУН-УПА з фашистським командуванням і розвідкою від 14 липня 1944 року. Рясной. У документі йдеться про окупанційну діяльність Німеччини в Україні від 1914-1918, про використання ОУН німцями у своїх цілях проти борортьби з СССР, про співпрацю з нацистами Бандери та Шептицького та спільна діяльність ОУН та Німеччини до 1944. Також, у документі наводяться оунівсьткі та німецькі документи (інструкції, накази тощо) та результати спецоперацій органів радянської влади (імена та біографії затриманих, список конфіскованих матеріалів тощо). 
Автори:
 Рясной  
Організація-видавник:
НКВД УССР 
Дата створення:
14.07.1944  
Місце створення:
 Київ  
Ключові слова:
 Бандера Степан, Галичина, Гітлер, довідка, Київ, Німеччина, НКВД, НКВД УССР, ОУН, розвідка, Рясной, СССР, УПА, УССР, Шептицький Андрей 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  організаційні документи 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
1903 — 14.07.1944 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/22471/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 13.Спр. 372.Т. 35.
Розділи:
 7.3.6. Документи періоду боротьби зі збройним повстанським рухом (1939—1954 рр.)
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар