Beta version 0.1

Дело № 103 относительно назначения АПА украинцев доверенными лицами в Германии от июля 1946 года (переклад з німецької)

Зміст документа: 
Справа № 103 відносно призначення АПА українців довіреними особами в Німеччині від червня 1946 року. Белухова. У справі подається повідомлення АПА відносно призначення професора Сушка довіреною особою від 28.12.1938, стаття Мельника Андрія від 1940 про порушення правил ОУН Бандерою Степаном та Стецьком Ярославом та про виключення із ОУН Сеника, Сушка і Барановського за підозрою у польській агентурі. 
Автори:
 Белухова  
Організація-видавник:
НКО 
Дата створення:
червень 1946  
Місце створення:
 без місця  
Ключові слова:
 АПА, Бандера Степан, Барановський, Канаріс, Мельник Андрій, Німеччина, ОУН, СД, Сеник, справа №103, СССР, Стецько Ярослав, Сушко, Шикенданц 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  організаційні документи 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
28.12.1938 — червень 1946 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/22431/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 13.Спр. 372.Т. 34.
Розділи:
 7.2. Нацистська Німеччина
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар