Beta version 0.1

Документ ОУН - "Железный план" на случай войны из СССР от 9 апреля 1951 (переклад)

Зміст документа: 
Документ ОУН - "Залізний план" на випадок війни з СССР від 9 квітня 1951 року. Серегин. Документ складається із звернення до читача, також подаються загальні думки, основна ціль, реальні основи "Залізного плану" та способи, тактика дій ОУН, основні політичні та ідейні засади "Залізного плану", його відношення до ОУН, УПА та УГВР тощо. Також, подаються підсумки реалізації плану (роль України та народів СССР після війни, утворення УССД, укладення мирних договорів тощо). Також, у документі подається післямова. 
Автори:
 Серегин  
Організація-видавник:
УМГБ Львівської області 
Дата створення:
09.04.1951  
Місце створення:
 Львів  
Ключові слова:
 "Бездомний", "Залізний план", Львів, Мачуха Володимир, Мачуха Володимир - "Бездомний", ОУН, Серегин, СССР, США, УГВР, УМГБ, УПА, УССД 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  організаційні документи 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
19.06.1948 — 09.04.1951 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/22399/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 13.Спр. 372.Т. 31.
Розділи:
 4.2.5. Документи територіальних структур ОУН (б)
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар