Beta version 0.1

Спогади Горбового Володимира - "Погода совісті" від 30.01.1978 року

Зміст документа: 
У документі подається огляд української історії з ХІV ст., огляд генези та діяльності націоналістичних та молодіжних організацій ХІХ-ХХ ст., польсько-українського протистояння першої половини ХХ ст., події війни Німеччини з СССР, німецького окупаційного режиму в Україні, історії ЗУНР та історія життя після закінчення Другої Світової війни в СССР. 
Автори:
 Горбовий Володимир  
Організація-видавник:
невідомо 
Дата створення:
30.01.1978  
Місце створення:
 Долина  
Ключові слова:
 АК, Гітлер Адольф, голокост, Горбовий Володимир, Дітківський Василь, Долина, ЗУНР, історія, Кох Еріх, Лебідь Микола, Львів, молодь, Німеччина, ОУН, Петрушевич Євген, "Пласт", Польща, спогади, СССР, Старух, УВО, УГА, УНДО, УНК, УПА, Шептицький Андрей, Шухевич Роман 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  щоденники та спогади 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
ХІV ст. н.е. — 30.01.1978 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/22336/
Архіви та колекції:
 АЦДВРФ. 12.Т. 5.
Розділи:
 10.9. Володимир Горбовий, 4.7. Особисті документи та кореспонденція учасників визвольного руху
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар