Beta version 0.1

Записи "Бориса" о проблемах "Дажбог и "Орлик" от 20 октября 1950 года (переклад)

Зміст документа: 
Записки "Бориса" про проблеми "дажбог" та "орлик" від 20 жовтня 1950 року. Пушкін. У документі подаються інструкції що до організаційної та тактичної діяльності ОУН із 1946-1950 із певними доповненнями (конспірація, організація зимівлі, підготовка до війни, організації майбутньої держави тощо). Також, даються рекомендації що до проблеми "Дажбог" (збереження існування ОУН) та "Орлик" (поширення впливу на СУЗ) на 1950. 
Автори:
 без автора  
Організація-видавник:
МГБ УССР 
Дата створення:
30.06.1960  
Місце створення:
 без місця  
Ключові слова:
 "Борис", "Дажбог", ЗУЗ, Косів, Краматура (гора), МГБ, МГБ УССР, "Орлик", ОУН, Пушкін, СССР, Станіславська область, СУЗ, США, УССР 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  організаційні документи 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
1941 — 30.06.1960 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/22256/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 13.Спр. 372.Т. 28.
Розділи:
 4.2.5. Документи територіальних структур ОУН (б)
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар