Beta version 0.1

Протокол допроса и дополнительный протокол об аресте Лисовского Виктора Семеновича (Павлишина Мифодия Михайловича) от 18 октября и 27 декабря 1944 года

Зміст документа: 
Протокол допиту та додатковий протокол про арешт Лисовського Віктора Семеновича від 18 жовтня та 27 грудня 1944 року. Махов. Овчаренко. У документі подається коротка біографія Лисовського Віктора, його вступ в ОУН у 1939, займані посади та діяльність на них до арешту в вересні 1944 органами радянської влади в Бухаресті. Також, мова йде про воєнну підготовку оунівських кадрів, створення "похідних груп" ОУН у 1941 (мету їх діяльності, структуру, кількість, провідників, зв'язок тощо). Крім цього, ідеться про ІІІ "похідну групу" (східну) ОУН, наводиться її особовий склад, дислокація, антирадянська діяльність тощо. Також, говориться про діяльність Лисовського Віктора на посаді референта молоді "проводу" ОУН у Кривому Розі (особовий склад "проводу", вербування кадрів тощо) 
Автори:
 Махов  
Організація-видавник:
невідомо 
Дата створення:
без дати  
Місце створення:
 без місця  
Ключові слова:
 Бухарест, головний "Провід", Західна Україна, Кривий Ріг, Лисовський Віктор Семенович, Львів, Маріампіль, "Матвій, Махов, Німеччина, Овчаренко, ОУН, Павлишин Мифодій Михайлович, Павлишин Мифодій Михайлович - "Матвій", "похідні групи", протокол допиту, референтура, СССР, Станіславська область, Тисмениця, "Трансністрія", УССД, ЧА 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  документи слідства 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
1906 — 27.12.1944 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/22056/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 13.Спр. 372.Т. 16.
Розділи:
 7.3.6. Документи періоду боротьби зі збройним повстанським рухом (1939—1954 рр.)
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар