Beta version 0.1

Протокол допроса Паламарчука Дмитрия Фомича от 2 августа 1944 года

Зміст документа: 
Протокол допиту Паламарчука Дмитра Фомича від 2 серпня 1944 року. У документі подається автобіографія Паламарчука Дмитра із 1914-1944 (народження, місце проживання, місця праці, участь у війні в складі ЧА, німецький полон та вступ в ОУН, діяльність в ОУН, як коректора). Також, мова йде про участь Паламарчука Дмитра у конференції народів СССР в грудні 1943, як коректувальника матеріалів конференції (із представленням делегацій, висвітленням питань порядку денного, оглядом доповідей на конференції). Також, йде мова про співпрацю ОУН із німцями, висвітлюються деякі аспекти пропаганди ОУН тощо. Також, подаються обставини затримання Паламарчука Дмитра ЧА. 
Автори:
 нерозбірливо  
Організація-видавник:
невідомо 
Дата створення:
без дати  
Місце створення:
 без місця  
Ключові слова:
 "Верщак", Вінницька область, Івангород, "Іванів", "Карло", "Лиман", НКВД, ОУН, Паламарчук Дмитро, Паламарчук Дмитро - "Лиман", пропаганда, протокол допиту, СБ, "Середа", "Смок", СССР, УПА, "Хмара" 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  документи слідства 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
1914 — 02.08.1944 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/22055/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 13.Спр. 372.Т. 16.
Розділи:
 7.3.6. Документи періоду боротьби зі збройним повстанським рухом (1939—1954 рр.)
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар