Beta version 0.1

Специальное сообщение об аресте и разоблачении работника референтуры пропаганды Центрального "провода" ОУН Порендовского

Зміст документа: 
Спеціальне повідомлення про арешт та викриття працівника референтури пропаганди "центрального "проводу" ОУН Порендовського. Махов. У документі йде мова про вступ в ОУН Порендовського. Його діяльність під час німецької окупації, а згодом на посаді голови референтури пропаганди (видавництво журналів, брошур, листівок тощо). Також йде мова про підпільну діяльність ОУН станом на 1947 на території Польщі та України (структурний поділ, зв'язки між керівниками ОУН, контакти із закордонним "проводом" ОУН, контакти із англійцями та американцями тощо). 
Автори:
 Махов  
Організація-видавник:
невідомо 
Дата створення:
06.10.1960  
Місце створення:
 без місця  
Ключові слова:
 Бандера, Західна Україна, "Ідея і Чин", Махов, "Орлан", ОУН, повідомлення, "Повстанець", Польща, Порендовський, пропаганда, референтура, Старух, "Тур", УПА, УССР, центральний "провід", "Шелест" 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  організаційні документи 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
1941 — 06.10.1960 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/21952/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 13.Спр. 372.Т. 8.
Розділи:
 7.3.6. Документи періоду боротьби зі збройним повстанським рухом (1939—1954 рр.)
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар