Beta version 0.1

Справка о деятельности и методах борьбы ОУН с органами совецкой власти в 1945-1946 годах

Зміст документа: 
Довідка про діяльність та методи боротьби із органами радянської влади в 1945-1946 роках. У документі йдеться про ефективну реорганізацію структури ОУН (перехід до малочисельних структурних підрозділів) в 1945, встановлення зв'язків із закордонним керівництвом руху. Також мова йде про зміну тактики та мотивів терористичної боротьби ОУН та вказується проти кого ця боротьба спрямована. Також йдеться про основний акцент на пропагандистську роботу ОУН серед населення та громадян, що працюють в радянській адміністрації. Крім цього відзначається переорієнтація ОУН від Німеччини до англо-американського блоку держав. 
Автори:
 без автора  
Організація-видавник:
невідомо 
Дата створення:
1946  
Місце створення:
 без місця  
Ключові слова:
 Бандера, довідка, МВД, МГБ, ОУН, "провід", пропаганда, референтура, ССД, терор 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  організаційні документи 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
1945 — 1946 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/21942/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 13.Спр. 372.Т. 8.
Розділи:
 7.3.6. Документи періоду боротьби зі збройним повстанським рухом (1939—1954 рр.)
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар