Beta version 0.1

Ориентировка о возникновении и деятельности УПА

Зміст документа: 
Орієнтування про виникнення та діяльність УПА. У документі йдеться про діяльність ОУН із початку окупації України німцями та про мотиви створення УПА у 1942, а також, військову співпрацю УПА з німецькими військами до 1944 включно. Також, визначаються програмні цілі УПА, а саме, політичні, економічні тощо. Крім цього, мова йде про практичні завдання УПА під час війни, а саме - боротьба з радянськими партизанами, організація збройного підпілля просто ЧА тощо. Розповідається про структуру УПА, її структурні підрозділи, створені організації (УНС) та їх основні завдання у боротьбі із ЧА. Також, мова йде про комплектацію та особовий склад УПА та описуються зв'язки УПА із іншими антирадянськими неукраїнськими антирадянськими формуваннями. Також, подаються показники дислокації банд УПА на території ПЗУЗ. 
Автори:
 Сидоров  
Організація-видавник:
НКГБ УССР 
Дата створення:
без дати  
Місце створення:
 без місця  
Ключові слова:
 Бандера, Галичина, НКВД, НКГБ, НКГБ УССР, орієнтування, ОУН, ПЗУЗ, Савченко, СБ, Сидоров, СССР, Стецько, УНС, УПА, УССР, Шухевич 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  організаційні документи 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
30.06.1941 — 13.01.1944 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/21841/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 13.Спр. 372.Т. 5.
Розділи:
 7.3.6. Документи періоду боротьби зі збройним повстанським рухом (1939—1954 рр.)
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар