Beta version 0.1

Выписка из протокола допроса Сказинского Иллирия Михайловича от 13 июня 1951 года

Зміст документа: 
Виписка із протоколу допиту Сказинського Іллірія Михайловича від 13 червня 1951 року. Гусев. У документі йдеться про діяльність ОУН спрямовані проти ЧА на передодні визволення Західної Україна від німецьких військ(організація мітингів серед селян, де закликали їх всіляко шкодити ЧА). Також, йде мова про вишкіл кадрів ОУН та їх підготовка до боротьби в тилу із ЧА. Окрім цього, йде мова про ставлення ОУН до радянських військовополонених німцями, що залишились проживати на території Західної України. 
Автори:
 Гусев  
Організація-видавник:
УКГБ УССР 
Дата створення:
21.04.1960  
Місце створення:
 Тернопіль  
Ключові слова:
 виписка, Гусев, допит, МВД, МВД УССР, ОУН, протокол, протокол допиту, СБ, Сивак, Сказинський, Сказинський Іллірій Михайлович, Тернопіль, Тернопільська область, УКГБ, УКГБ УССР, УПА, УССР, ЧА 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  документи слідства 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
1941 — 21.04.1960 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/21799/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 13.Спр. 372.Т. 2.
Розділи:
 7.3.6. Документи періоду боротьби зі збройним повстанським рухом (1939—1954 рр.)
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар