Beta version 0.1

Выписка из протокола допроса Сказинского Иллирия Михайловича от 4 мая 1951 года

Зміст документа: 
Виписка із протоколу допиту Сказинського Іллірія Михайловича від 4 травня 1951 року. Гусев. У документі йдеться про сітку окружних, районних та надрайонних організацій ОУН на території крайового "проводу" ОУН - "Поділля", їх комунікаційні зв'язки, керівний та кадровий склад, діяльність, місця схованок від 1945 - 1951. Увага акцентується на діяльності Сказинського Іллірія на посаді голови Чортківського окружного "проводу" ОУН в Тернопільській області. Також ,мова йде про особовий склад центрального "проводу" ОУН на Західній Україні та про діяльність та вербування кадрів в ОУН на Східній Україні. 
Автори:
 Гусев  
Організація-видавник:
УКГБ УССР 
Дата створення:
04.04.1960  
Місце створення:
 Тернопіль  
Ключові слова:
 Артеменко, виписка, Гусев, допит, Західна Україна, крайовий "Провід", МВД, МВД УССР, окружний "провід", ОУН, "Поділля", протокол, протокол допиту, Сказинський, Сказинський Іллірій Михайлович, Східна Україна, Тернопіль, Тернопільська область, УКГБ, УКГБ УССР, "Ульян", УССР, Чортків, Шухевич Роман, "Яр" 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  документи слідства 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
1921 — 04.04.1960 
Примітки:
На сторінках 177-178 переплутано місцями сторінки документа(спочатку йде 10, а потім 9 сторінка); сторінка 179 просканована двічі 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/21798/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 13.Спр. 372.Т. 2.
Розділи:
 7.3.6. Документи періоду боротьби зі збройним повстанським рухом (1939—1954 рр.)
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар