Beta version 0.1

Протокол допроса Галаса Василия Михайловича от 22 июля 1953 года

Зміст документа: 
Протокол допиту Галаса Василя Михайловича від 22 липня 1953 року. У документі йдеться про представлене звинувачення Галасі Василю Михайловичу згідно із Кримінальним кодексом УРСР. Обвинувачений погоджується із висуненими йому звинуваченнями та визнає себе учасником терористичної ОУН, який протягом 1937 і до 1953 займався антирадянською діяльністю займаючи керівні посади в ОУН. 
Автори:
 невідоио  
Організація-видавник:
невідомо 
Дата створення:
22.07.1953  
Місце створення:
 Київ  
Ключові слова:
 Бандера, Бродівський район, Велика Вітчизняна війна, Волинська область, Галаса, Галса Василь Михайлович, допит, Київ, "Леміш", обласний "Провід", ОУН, ПЗУЗ, повітовий "провід", протокол, протокол допиту, Рівненська область, СССР, Старух Ярослав, Стецько, УГВР, Уінч, УПА, УССР, "Химко", центральний "провід", Шухевич, "Юнацтво" 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  документи слідства 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
1937 — 22.07.1953 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/21777/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 13.Спр. 372.Т. 2.
Розділи:
 7.3.6. Документи періоду боротьби зі збройним повстанським рухом (1939—1954 рр.)
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар