Beta version 0.1

Видання відділення Народного Руху України за перебудову у Київському університеті "Вибір", №10, листопад 1989р.

Зміст документа: 
Зміст: 1. Прем'єр і неформали. 2. Забута революція. 3. Київ: репортаж з-під кийка. 4.На вісті кийка. 5.Підвищити пильність, бо будемо бити. 6. Фрагменти заяви Л. Лук'яненка та О. Тихого до президії Верховної Ради УРСР. 7. Суд над В. Стусом. 8. А. Сахаров. На захист поета В. Стуса. 9. Останнє слово Ю. Литвина, виголошене на судовому процесі в м. Василькові 17.12.1979р. 10. Вісті з України. 11. Програмова декларація Української студентської спілки. 12. Solidarnosc в гостях у "Вибору". 13."Болото" закипає. 
Автори:
 без автора  
Організація-видавник:
НРУ 
Дата створення:
листопад 1989  
Місце створення:
 Київ  
Ключові слова:
 "Вибір", ЗУНР УРН, Київський університет, Литва, Литвин, Лук'яненко, Народний Рух України, Народний рух України, НРУ, самвидав, Сахаров, Солідарність, Стус, Тихий, Українська Студентська Спілка, УСС 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1918 — листопад 1989 
Примітки:
послідовність сторінок: 5,4,3,6,7,2,8,1 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/21450/
Архіви та колекції:
 АСПВФ. 1.Самвидав0
Розділи:
 Самвидав та неформальна преса, 5.4. Самвидав
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар