Beta version 0.1

Газета "Cамостійник" №6 від 2 червня 1918р.

Зміст документа: 
Cамостійник №1 2 червня 1918р. Газета видається Органом української партії Самостійників Соціалістів. В ній йдеться про таке: про Український нарід та нарід німецький, про германофільство, основні принципи землепорядкування, меморандум українських партій, настрої в українському суспільстві, положення земських установ на Україні. Дописи з Харкова, Катеринослава, Канева. 
Автори:
 без автора  
Організація-видавник:
Друкарня «Дніпро» 
Дата створення:
02.06.1918  
Місце створення:
 Київ  
Ключові слова:
 Агроном А., бойкот, Вольчанська повітова земельна управа, германофільство, Державне телеграфічне агенство, землекористування, меморандум, міжнародна ситуація, Міністерство Харчових справ, населення, німецькі інтереси, Росія, самостійник, Українська Партія Самостійників, український народ, Хвиля М. 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1918 — 1918 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/21381/
Архіви та колекції:
 ДАСОСпр. 2639.0
Розділи:
 2.6. Преса періоду 1917–1921рр.
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар