Beta version 0.1

Издание Исполнительного комитета Сумского совета рабочих, крестьянских и красноармейских депутатов - "Коммуна" № 78 от 10.05.1919 года

Зміст документа: 
У документі подаються статті новини Радянської Росії та України, новини із закордону, оголошення, звернення до селян, статті про з'їзд українських профспілок, замітка про кам'яну та вугільну промисловість Донецька, стаття про відділення церкви від держави. 
Автори:
 без автора   
Організація-видавник:
Виконавчий комітет Сумської ради робочих, сільських та червоноармійських депутатів 
Дата створення:
10.05.1919  
Місце створення:
 Суми  
Ключові слова:
 Баварія, видання, Виконавчий комітет Сумської ради робочих, газета, депутат, "Комуна", Німеччина, новини, оголошення, Радянська Росія, сільських та червоноармійських депутатів, Суми, Угорщина, ЧА 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
1917 — 10.05.1919 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/21288/
Архіви та колекції:
 ДАСОСпр. 17.0
Розділи:
 2.6. Преса періоду 1917–1921рр.
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар