Beta version 0.1

Анкета репресованої Барчук (Гриньох, Співак) Єви Михайлівни з 1947-1952 роки в селищі Ясна Поляна міста Прокоп'євськ Кемеровської області та в місті Челябінськ

Зміст документа: 
Анкета репресованої Барчук (Гриньох, Співак) Єви Михайлівни з 1947-1952 роки в селищі Ясна Поляна міста Прокоп'євськ Кемеровської області та в місті Челябінськ. 
Автори:
 нерозбірливо  
Організація-видавник:
Павлівська сільська рада 
Дата створення:
без дати  
Місце створення:
 Павлів Радехівський район Львівської області  
Ключові слова:
 анкета репресованого, арешт, Барчук Єва Михайлівна, Гриньох Єва Михайлівна, Кемеровська область, Львівська область, "Меморіал", Павлів, Павлівська сільська рада, Прокоп'євськ, Радехівський район, репресії, Співак Єва Михайлівна, СССР, Челябінськ, Ясна Поляна 
Спосіб відтворення:
  машинопис рукопис 
Тип документа:
  особисті документи 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1922 — 1952 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/18519/
Архіви та колекції:
 АЦДВРФ. 11.Т. 2.
Розділи:
 7.3.11. Реабілітація жертв репресій тоталітарних режимів
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар