Beta version 0.1

Періодичне видання УГВР - "Самостійність" за 1947 рік

Зміст документа: 
У документі подається список упівців, які отримали військові нагороди та підвищення у військовій службі. У зверненні йдеться про важку долю українців від 1932-1946 та подається заклик до спільної боротьби проти СССР. У статті йдеться про боротьбу українців із більшовиками від 1917-1945. У статті йдеться про створення ,склад, ідеологію та діяльність УПА проти СССР від 1943-1946. У статті йдеться про цензуру у пресі в СССР від 1944-1946. 
Автори:
 без автора  
Організація-видавник:
"Самостійність" - УГВР 
Дата створення:
без дати  
Місце створення:
 без місця  
Ключові слова:
 більшовики, видання, Гончарук, Горновий, звернення, нагороди, преса, "Самостійність", СССР, стаття, УГВР, УПА, УССД, цензура 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1917 — 1947 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/18029/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 13.Спр. 372.Т. 45.
Розділи:
 4.5.3.3. «Самостійність»
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар