Beta version 0.1

Газета. Шофар. № 4. Від 1990 року.

Зміст документа: 
Зміст: Назрівша проблема; До всіх національно-культурних товариств; Праведники світу; Дякую!; Про меморіал; Збираємо по крупицях; Іосиф Трумпельдор його життя і справа; Львів - місто різних народів; Радуюсь змінам; Гроші на бочку, або як торгували євреї; Дротами огороджений шматок світу; Передсмертний лист; Янівський концтабір смерті; Шевченко про "інородців"; Наш спільний дім; "Жити вам миром і ладом"; Відродження радицій; "Рахамим" - милосердя; Казка про царя Салтана; "Ні!" безпам'ятству; "Мисливець" за катами; Еврейський квартал старого Львова; Сходознавство у Львівському університеті; Питання Питань; Що сповідує "Пам'ять"; Пам'ятне. 
Автори:
 без автора  
Організація-видавник:
Перемишлянська районна друкарня 
Дата створення:
1990  
Місце створення:
 без місця  
Ключові слова:
 Візенталь Шимон, газета, євреї, інородці, Львів, меморіал, самвидав, світ, СРСР, Трумпельдорф Іосиф, Шевченко, "Шофар", Янівський концтабір 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Російська; Українська; 
Крайні дати:
XVI ст. — 1990 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/17960/
Архіви та колекції:
 СмолоскипФ. 1. Неформальна пресаТ. 33.
Розділи:
 Самвидав та неформальна преса, 5.4. Самвидав, 6.4. Неформальна преса
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар