Beta version 0.1

Газета. Українське юнацтво. Ч. 3. Від 17 липня 1990 року.

Зміст документа: 
Зміст: Рада без комуністів!; Одеса перестала сміятися; Теорія, погляд від надії до перемоги; Плата за волю; Повернемося до історії; НКВД на Стрийщині; Українські юнаки!; "Ровесники в діаспорі". 
Автори:
 без автора, Гелетко Ю.   
Організація-видавник:
Молодіжний часопис товариства "Паростки", Спілка української молоді Буковини 
Дата створення:
17.07.1990  
Місце створення:
 Стрий, Чернівці  
Ключові слова:
 Бандера, Буковина, газета, Гелетко Ю, Грушевський, демократія, Діаспора, історія, КДБ, комуністи, КПРС, мітинг, Молдова, націоналізм, Німеччина, НКВС, Одеса, ОУН, перемога, преса, Прибалтика, рада, самвидав, Спілка української молоді, СРСР, Стрий, Стрийщина, УГС, Україна, "Українська справа", Українське юнацтво, Чернівці, юнаки 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
09.02.1918 — 13.01.1990 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/17872/
Архіви та колекції:
 СмолоскипФ. 1. Неформальна пресаТ. 30.
Розділи:
 Самвидав та неформальна преса, 5.4. Самвидав, 6.3. Громадсько-політичні організації (з кінця 1980-х до 1991 р.), 6.4. Неформальна преса
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар